UITBREIDING VRIJWILLIGERSTEAM TECTUM ACHEL

Terwijl de meeste van onze leden volop vakantieplannnen aan het smeden zijn, is het bestuur achter de schermen al weer druk bezig met alle voorbereidingen van het nieuwe seizoen.

Een nieuw seizoen waarbij we voor de eerste keer als TECTUM ACHEL zullen aantreden in alle competities.

Het zal voor enkele onder ons even aanpassen zijn, maar de familiale eigenheid van ons clubje blijft dezelfde.

 

Aangezien onze club blijft groeien wordt het takenpakket voor onze bestuursleden steeds uitgebreider en om alles toch goed op de rit te krijgen hebben we extra hulp nodig.

Om alle facetten binnen onze club nog beter te kunnen organiseren en uitbreiden kunnen we extra vrijwiligers gebruiken in de volgende commissies:

- commissie clubhuis: we zoeken nog vrijwilligers voor de uitbating van ons clubhuis tijdens de week en op wedstrijddagen

- commissie activiteiten: actieve ondersteuning bij de organisatie van allerhande activiteiten/evenementen

- commissie social media/website: verder uitbreiden van digitale tectum familie op website en social media

- commissie logistiek: actieve ondersteuning bij omkadering wedstrijden Liga A

 

Zoals je ziet kunnen we wel wat extra hulp gebruiken dus doen we een warme oproep aan al onze leden, ouders en symphatisanten om samen met ons verder te bouwen aan de mooie familieclub TECTUM ACHEL.

Indien je interesse hebt om deel uit te maken van 1 van de bovenvermelde commissies of als je waar dan ook wil bijspringen kan je contact opnemen met Steven Brebels via steven.brebels@skynet.be

 

Laten we er SAMEN een geslaagd seizoen 2018-2019 van maken.

Het Bestuur.