Kerstboodschap vanuit het AVOC-bestuur

Beste volleyballiefhebber,


We kijken met bijzondere fierheid terug op een indrukwekkend jaar. In 2017 zagen we topvolleybal bij onze heren in Liga B en in de Beker van België, maar ook prachtige prestaties bij onze andere teams(diverse kampioenen bij de jeugdploegen; eindronde dames A en promotie naar 2e divisie van heren B).2017 was een jaar om nooit te vergeten. Wij hopen dat ook 2018 voor Avoc Achel een jaar vol kansen mag worden, waarin dromen realiteit worden en inzet leidt naar nieuwe horizonten.
 
Ons AVOC 2020-project kan alvast een mooie start vormen. In dit ambitieuze project willen we de familieclub de komende jaren verder verbreden en verbinden. Zowel de A-ploeg als het bestuur heeft de brandende ambitie om volgend seizoen in de liga A aan te treden. De gesprekken zijn volop aan de gang en het bestuur heeft een werkgroep in het leven geroepen om dit alles mogelijk te maken. Avoc wil tegen 2020 niet alleen promoveren, we willen de club ook verbreden. Iedere volleyballer, van starter, G-sporter of competitiespeler, tot recreant en veteraan, zal welkom zijn. De uitbreiding van de sporthal zal het mogelijk maken om elke dag jong en oud samen te laten sporten, grenzen te verleggen en unieke vriendschappen uit te bouwen. Ook de trouwe partners zullen terechtkunnen bij Avoc. Avoc wordt een forum waar sport en zaken mekaar tegemoetkomen. Vanuit dezelfde waarden die u op het terrein ziet: hard werken, passie en teamwork. Niet alleen tijdens wedstrijden, maar ook daarbuiten.
 
Maar eerst moet 2017 nog feestelijk worden afgesloten. In de naam van de hele AVOC-familie wensen wij u en uw familie prachtige kerstdagen en een bijzonder en succesvol nieuwjaar toe. Uiteraard mag een portie liefde, gezondheid en geluk in 2018 voor jou niet ontbreken. Bedankt voor alle support!
 
Sportieve groeten,
Projectteam AVOC 2020