ACHEL KAMPIOENT

ACHEL KAMPIOENT !!

Waar is dat feestje?  In Achel is dat feestje!
Correctie: in Achel komt een dubbel feestje!

Als de voetbalclub van een bescheiden grensdorpje kampioen speelt en promoveert naar de hoogste provinciale reeks, dan verdient dat een feestje. Als de volleybalclub van een bescheiden grensdorpje kampioen speelt en promoveert naar de hoogste nationale reeks, dan verdient dat óók een feestje. Wat een normaal mens niet voor mogelijk houdt, bestaat dus wél in Achel: de voetbalclub én de volleybalclub maken het in 2018 allebei waar!

Achel is al langer een sportieve gemeente, maar als je de prestaties van Achel VV en Avoc Achel bijeentelt, kan je niet anders dan spreken van een unieke gebeurtenis. En het fijne van de Achelse gemeenschap is dat de twee clubs elkaar probleemloos hun 'moment de gloire' gunnen. Petje af voor elkaars prestaties, sterker nog: ze gaan hun knalprestaties gewoon samen vieren!

De grote groen-witte familie van Avoc - Achel VV verzamelt op vrijdag 25 mei vanaf 20 uur in het Michielshof (in Achel, natuurlijk) voor een gezamenlijke kampioenenviering. Het dak hoeft er niet af, maar het wordt wél een welverdiend heftig feestje voor de leden, de vrijwilligers en de supporters van beide clubs. Met dj en cavabar. Toegang gratis!