Nieuws

Kerstfeest AVOC 2014

Zaterdag 27-12 vond naar goede gewoonte het AVOC-Kerstfeest plaats.

Jong en oud konden genieten van een mixed recreatie volleybaltoernooi in de sporthal, gevolgd door een Winterbarbecue. Chef Ivo haald het beste uit zichzelf en wist de ruim 100 gasten op tijd en in ruime mate te voorzien van de nodige stukken sate, worst, spek, cotelet en ander heerlijks.

Na de barbecue werd dan de quiz gepresenteerd en ging met door tot in de late uurtjes.

 

Lees meer

Bestelformulier AVOC Wijnactie 2014

 

Het assortiment voor onze wijnactie is weer samengesteld (het was een zware job trouwens). Het bestelfomulier is daarmee ook klaar.

Via deze link kan je dit bestelformulier downloaden en printen. Er zullen ook exemplaren in ons clublokaal beschikbaar zijn.

Hiermee nodigen we iedereen nogmaals uit of onze degustatie-avond vrijdag 21-11 tussen 19u30 en 23u30 in ons clublokaal.

 

Lees meer

teutenroute 2017

Ook nu zondag is AVOC weer 1 van de teutenhuizen tijdens de jaarlijkse fietshappening " de teutenroute" ten voordele van de MS kliniek in Overpelt.

Je kan in ons clubhuis genieten van lekker spek met eieren en frietjes met snack en diverse andere lekkernijen. Natuurlijk serveren wij ook de achelse trappist met een lekker achels kaasje.

Nieuw dit jaar is dat we vanuit het teutenhuis Achel een wandeling hebben uitgestippelt van ongeveer 7km, ideaal om met het hele gezin te doen en zo een goed doel te steunen.

Lees meer

Glamour Night Pictures

De foto's op de rode loper van de Glamour Night 2017 zijn gemaakt door "Joni Custers Fotografie".

Via deze link kunt u ze bekijken op Flickr.

Lees meer

GLAMOURNIGHT 2017

Hallo Avocers,

Lees meer

Transfernieuws (misschien al eerder bekend)

Voor het nieuwe seizoen, 2017-2018, verwelkomen we 2 nieuwe aanwinsten bij AVOC Achel.

Lees meer

Rob Bontje speelt volgend seizoen voor AVOC Achel

Rob Bontje, momenteel middenman bij Noliko Maaseik,

Lees meer

bekerfinale maaseik

Supporters,

 

wij krijgen van vele de vraag of er een bus is op paasmaandag voor de bekerfinale in Maaseik.

Vanwege het late tijdstip van de wedstrijd (20u zonder vertraging) en het feit dat iedereen de dag erna naar school moet of moet gaan werken hebben wij besloten GEEN bus in te leggen.

Hopelijk zijn er toch nog genoeg supporters aanwezig (in het groen natuurlijk) om de A-ploeg naar de zegen te schreeuwen.

Tot maandag in Maaseik

Lees meer

Pagina's