Lid worden

AVOC  biedt volleybal aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, maar we richten ons vooral op kinderen van het tweede tot het zesde leerjaar. AVOC beschikt over een brede jeugdwerking. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een interessante en leerzame opleiding aan. Volleybal is een ploegsport bij uitstek. Naast volleybaltechnieken en tactieken besteden we veel aandacht aan teamgeest en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

Wat moet je doen?
Je komt gewoon naar één van de trainingen of je neemt vooraf even contact op met Arlette Eben  (0496 35 31 94). Alle trainingen gaan door in de sporthal van Achel of in de sporthal van Hamont.

Wanneer wordt er getraind (uren seizoen 2014-2015)?
De tijdstippen waarop de verschillende ploegen trainen wordten vermeld via dit overzicht

Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse volleybalbond. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen.

Wat kost dit?
Het lidgeld is afhankelijk van de leeftijd of van categorie.

  • Voor leden onder de 18 jaar aan het begin van het seizoen bedraagt het lidgeld 180€ voor een seizoen dat loopt van begin augustus t/m april.
  • Leden die aan het begin 18  of ouder zijn, betalen 200€ voor een seizoen.
  • Benjamins betalen 80€ voor een seizoen
  • Leden van onze recreatie dames ploeg betalen 90€ per seizoen
  • Vanaf 3 leden binnen een gezin is er een korting van 20%.


We wensen je nog veel volleybalplezier bij AVOC.
Bestuur en trainers zullen er alles aan doen opdat je je goed zult voelen in onze club.